Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési módok, avagy hogyan juthatsz a vágyott termékre és hogyan fizetheted ki annak ellenértékét?

Szállítási módok

Házhoz szállítás futárszolgálattal:

A megrendelés visszaigazolása után a csomagokat futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Amint átadtuk a csomagot a futárszolgálatnak, a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítünk erről. A csomagkézbesítés idejéről a futárszolgálat sms értesítést küld. Csomagjainkat az MPL Futárszolgálat szállítja belföldön. A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 16 óra között történik, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adj meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a csomagot. Amennyiben a megadott cím nehezen megtalálható, itt hagyhatsz megjegyzést a futárnak.

A szállítás díja egységesen bruttó 990 Ft. a fizetési módtól függetlenül.

Átvétel MPL Csomagautomatában

Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. Az átvételre a hét minden napján, 0-24 órában lehetőség van. A csomag az üzenetben kapott azonosító és a telefonszám megadásával, várakozás nélkül kivehető az automatából. Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postahelyre. Ekkor a címzett elektronikus üzenetben (SMS vagy e-mail) újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és meddig veheti át a küldeményt (erre 5  munkanap áll rendelkezésére).

Kizárólag előreutalás esetén.

A szállítás díja bruttó 800 Ft.

Átvétel MOL PostaPonton

A MOL PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A csomagok MOL PostaPontra szállítására munkanapokon a reggeli órákban sor kerül, így az előző munkanap feladott, 1 munkanap időgaranciájú csomagok 10:30-tól garantáltan átvehetőek valamennyi töltőállomáson. Csomagátvétel a hét minden napján lehetséges, melyre a legtöbb töltőállomás esetén 0-24 órás időtartamban van mód.

Kizárólag előreutalás esetén.

A szállítás díja bruttó 800 Ft.

Házhoz szállítás külföldre

Kizárólag 15000 HUF feletti megrendelés esetén szállítunk külföldre. A megrendelt árut az MPL, DHL vagy a GLS Futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani munkaidőben, egyes esetekben akár szombaton is. A futárszolgálat a kiszállítás időpontjáról sms-ben vagy e-mailben küld értesítést. A szállítási idő az átutalt összeg beérkeztétől - melyről e-mailben értesítünk - számított 2-6 munkanap, a célországtól függően.

Kizárólag előreutalás esetén.

A szállítás díja egységesen 4560 Ft, a célországtól függetlenül.

Országok ahova szállítunk:

Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Íroroszág, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Ingyenes szállítás

Magyarországon 12000 Ft feletti megrendelés esetén ingyen szállítunk.

Fizetési módok

Barion: Fizetés bankkártyával vagy Barion egyenleggel

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről. Elfogadott kártyák: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni. Tudj meg többet

Fizetés banki átutalással

A megrendelés összegét a megrendelés leadása után utalással tudod kiegyenlíteni. Kérjük, hogy minden esetben várd meg visszaigazoló e-mailünket, és e-számlánkat,és csak ez után utalj! Kérjük, vedd figyelembe, hogy az összeg elutalására a megrendelés leadása után 2 naptári napig van lehetőséged. Amennyiben ez idő alatt nem érkezik meg az összeg a megadott bankszámlára, úgy sajnálattal törlődik a megrendelés. A banki átutalás 1-2 napot vesz igénybe! Amint megérkezik banszámlánkra az átutalt összeg, erről minden esetben e-mailben értesítünk és küldjük is az elektronikus számlát.

  • Kedvezményezett bankja: Raiffeisen Bank
  • Kedvezményezett neve: KOR-SZER Bt.
  • Adószám: 27242627-2-19
  • Cégjegyzékszám: 19-06-501506
  • Kedvezményezett számlaszáma: 12082104-01541400-00100004

Kérlek a közleményben tüntesd fel a rendelésed sorszámát, így egyszerűbb az átutalás beazonosítása.

Utánvétes fizetés

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel vagy akár bankkártyával egyenlítheted ki.

 

GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */