Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

WOODEN TEXTILE, A FA TEXTÍLIA

No
2017-08-18 10:30:00

A német designer Elisa Strozyk imádja az egyedi és innovatív designt, ami képes megváltoztatni az érzékelésünket és vizuális kultúránkat. A Wooden Textiles kollekciója pontosan ilyen, ahol keveredik a fa és a textil. Az alkotó kísérletének lényege az volt, hogy a kemény fának textil-szerű tulajdonságot adjon. Így megalkotott egy olyan új anyagkombinációt, melynek kiszámíthatatlan a mozgása, a színe és textúrája pedig változó.

Mikor közelebbről vizsgáljuk a munkáit, ránézésre és illatra ismerősnek tűnik, de amint kézbe vesszük szinte életre kel és ez igen meghökkentő élményt nyújt. Elisa Storzyk úgy fogalmaz, hogy alkotásaiban a materializmus keveredik az érzelmekkel. Hogy hogyan is készíti ezt a különös anyagot? A felhasználni kívánt fa lapot kis háromszögekre vágja majd ezeket kézzel rögzíti egy textil alapra. A megkapott geometriai mintázatból számos tárgy készíthető, mint például szőnyeg, terítő, kárpit, ruha de akár bútor is.

Forrás: archdaily

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */