Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

VARÁZSLATOS INTERAKTÍV INSTALLÁCIÓ

Ko
2017-02-28 16:51:00

 A digitális művészet képes túllépni hagyományos fizikai és fogalmi határokon. A technológia lehetővé teszi, hogy a művészet kitörjön a keretekből és túlmutasson azokon a választóvonalakon, amik elszeparálják egymástól az egyes alkotásokat. Segítségével az egy térben lévő művek kölcsönhatásba léphetnek egymással. Persze kényes egyensúly ez, hiszen ha nincsenek kitalálva a kapcsolódási pontok, éppen az üzenet sérülhet. 

teamLab egy nemzetközi digitális művészeti csoport, akik munkáikkal ezeket a határokat feszegetik. Legújabb alkotásuknak a londoni PACE Gallery ad helyet, január 25. és március 11. között. A Transcending Boundaries kiállítás három síkon értelmezhető. A legnagyobb az Universe of Water Particles, ahol egy virtuális vízesésbe kerül a résztvevő, mely a falról lezúdulva végigáramlik a kiállítótér padlóján. A második a Dark Waves szimuláció, amiben több százezer vízrészecske hozza létre a hullámokat a virtuális térben. Az utolsó pedig a Flowers Bloom on People, ahol a látogató válik vászonná a rávetített és mozgását követő virágok hatására.

Forrás:

pacegallery

Fubiz

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */