Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

ÜVEGBE ZÁRT EMLÉKEK

No
2016-11-21 18:53:00

Az ambiciózus fotóművész Christoffer Relander legújabb projektjének címe Jarred & Displaced, melynek során befőttes üvegekbe zárta gyermekkori emlékképeit. A művész egy nosztalgikus időszakában meglátogatta legkedveltebb helyeit Finnországban, ahol gyermekéveit töltötte. Csodás természeti fotókat készített az erdőkről és a környékről ahol felnőtt.

Relander, aki ebben a projektjében elvetett mindenfajta digitális manipulációt, visszanyúlt az analóg fotózáshoz. „A multiexpozíció technikájával képes vagyok a képeket manipulálni”- vallotta a művész. Tehát minden amit látunk, hagyományos technikával készült, semmilyen külső szoftvert nem használt a hatás érdekében. A dupla expozíció segítségével kombinálta a befőttes üvegekről készített képeit a fekete-fehér tájképekkel, hogy mint egy emlékbuborék, megőrizze, bezárja azokat. A fotósorozat készítéséről nézd meg ezt a gyönyörű rövidfilmet Anders Lönnfeldt-től, hogy te is átéld a pillanatot!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */