Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

SZAMURÁJ A KONYHÁBAN

No
2016-06-07 12:00:00

Ki gondolná, hogy egy kirándulás a szamurájkard földjére (Seki) Japánba, olyan ihletet ad Bert Beagley-Brown-nak, hogy az ősi elveket követve megalkossa a szakácskések királyát! Bert, a TOG alapítója, annyira felvillanyozódott a tradicionális kézműves kardoktól, főként a hihetetlen penge minőségétől, hogy úgy gondolta ezt muszáj megosztania a világ szakácsaival.

 

A TOG Elit Japán Konyhakések a szamuráj kardok réteges felépítésén alapulnak. A pengék 21 rétegét acél és réz váltogatásával kovácsolták és mindezt körbevonták ACUTO 440-nel, ami egy nagyon magas minőségű karbon-rozsdamentes acél Japánból.

 

A külső réteg 2 mm vastag, a réz rétegek vastagsága pedig egy emberi hajszál fele. Ezek adják a pengék antimikrobiális tulajdonságát és a meglepő narancs csíkokat, mely oly jellemző a TOG késekre. A karbon bevonat és a rétegelt felépítése miatt ezek a kések rendkívüli módon élesek és ellenállóak, élüket nagyon sokáig megőrzik.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */