x
Oldalunk ún. süti vagy cookie file-okat használ, melyeket a gépeden tárol a rendszer. A cookie-k személyazonosításra nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az Uniós törvények értelmében az OK gomb megnyomásával elfogadod a cookie-k használatát, de beállításukat bármikor módosíthatod. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü
   

Szálláshely a tónál

No
2018-02-04 08:09:00

Atelier LAVIT, a párizsi székhelyű építész és design iroda nemrégiben tervezett egy tíz lakosztályból álló öko-hotelt a dél-franciaországi Avignon mellett található tó partjára, amit egyébként védett területként tartanak számon. A különálló építményeket előre gyártott elemekből építettek fel mindössze három hónap leforgása alatt, ezzel is csökkentve a területre gyakorolt hatást.

Annak érdekében, hogy megóvják a terület látványát az épületeket farácsokkal álcázták, mely nemcsak hogy tökéletesen beleillik a környezetbe, de a vendégek magánszféráját is biztosítja. A lakosztályok a vízen lebegnek és közben csodálatos kilátást biztosítanak a tóra. Az építmények egy fából készült stégről közelíthetőek meg és mindegyikben található egy szoba tetőablakkal, egy társalgó és egy jakuzzi. A külső terasz pedig magas fa árnyékolókkal határolt. Korábban már írtunk Atelier LAVIT másik érdekes tervéről, egy hotelszobáról, melyet egy százéves tölgyfa köré építettek.

MADÁRFÉSZEK SZÁLLÁSHELY AFRIKA SZÍVÉBEN

KEEMALA: MÍTOSZOK IHLETTE SZÁLLODA

BAMBUSZ SZÁLLÁSHELY MEXIKÓBAN

Vissza a blogra

Forrás: pinklemur.blog.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */