Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

Pigna, faház az Alpokban

Ko
2017-10-05 19:30:00

Claudio Beltrame olasz tervező 2014-ben egy építészeti pályázatra készítette el első faház koncepcióját, ami kisebb változtatásokkal nemrég megépült az olasz Alpokban. A Pigna faházban három szintet alakítottak ki. Az első szint egy oldalt teljesen nyitott, gyönyörű panorámát adó fedett teraszként szolgál. Ide egy létrán lehet feljutni és nincs kapcsolatban a belső térrel. A középső, bejárati szinten, ahova egy kis fahíd vezet, a nappali, a konyha és a fürdőszoba található. A nappaliból jutunk fel a harmadik szintre, ahol a hálószoba kapott helyet. 

A szerkezet külső és belső borításai szinte teljes egészében fából készültek, hogy minél jobban illeszkedjen környezetéhez. A külső vörösfenyő zsindely apró elemei szépen követik az épület görbületét, ami még látványosabbá teszi annak organikus formáját. 

Forrás: designboom

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */