Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

Østfold kabin, letisztult otthon Norvégiában

Ko
2017-11-29 19:59:00

Az Oslo-fjord kis tengeröböl Norvégia fővárosánál, Oslónál. Ebbe az idilli szigetvilágba tervezett egy apró, de igen mutatós házat a Lund + Slaatto Arkitekter iroda. Az Østfold kabinból csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a tiszta, természetes környezetre. 

60 m2-es ház két tömegből áll, egy fő- és egy melléképületből, melyek fedett teraszon keresztül kapcsolódnak egymáshoz. Az épület formáját a főépület szikláknak támaszkodó főfala és tetőszerkezete határozza meg. A belső tér minél jobb kihasználhatósága érdekében az építészek egy speciális, vékony tetőszerkezetet alakítottak ki.

A sziklás part inspirálta a ház elhelyezését, szintjeit és anyaghasználatát. A karcsú fa elemek a fény szűrését, a nagy üvegszerkezetek pedig az átmenetet biztosítják a külső és belső között. A cédrus aranysárga árnyalata pedig tökéletesen illik a tengerparti sziklás tájhoz. 

Modern otthon Új-Zélandon

ELHAGYATOTT BORÁSZATBÓL CSALÁDI HÁZ

Vissza a blogra

Forrás: pinklemur.blog.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */