Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

NYÍRFAKÉREG LÁMPÁK OROSZORSZÁGBÓL

Ko
2016-12-08 09:30:00

A nyírfakérget régen széles körben használták orosz, skandináv és kanadai területeken. Alkalmazták az építőiparban, gyógyászatban, kézművesiparban de használták íráshordozóként is ( például erre írták a gandhárai buddhista szövegeket, a ma ismert legrégibb buddhista kéziratokat az 1. század környékéről). Annak ellenére, hogy kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, fokozatosan szorítják ki más mesterséges anyagok a piacról.

Egy orosz tervező Anastasiya Koshcheeva azt reméli ő is hozzájárulhat ahhoz, hogy újra visszakerüljön a köztudatba ez a nagyszerű, természetes anyag. Az Ivanov bútorgyárral együttműködve gyönyörű tárolódobozokat és székeket készít. Legújabb sorozatában a "Svetoch" lámpáknál is nyírfakérget használ. Az álló- és függőlámpákból a lézerrel vágott mintákon keresztül élénk és meleg hatású fény szűrődik át. Egyszerű formákat használ, ám az anyagnak köszönhetően minden darab egyedivé válik. 

Forrás:

Anastasiya Koshcheeva

designboom

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
5.500 Ft 3.200 Ft
13.900 Ft 11.900 Ft
3.300 Ft 1.700 Ft
3.600 Ft 2.500 Ft
/* */