Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

NÖVÉNYTARTÁS OKOSAN

Ko
2017-05-29 18:18:00

A technológiai változások lassan a hagyományos cserepes növények életét is megváltoztatják. Ma már rengeteg alternatíva áll rendelkezésre növényeink nevelésére. Ilyenek például a lámpák, amik segítik növényeink növekedését, mint a terrárium lámpa , Ambienta , Mygdal lámpa (személyes kedvenc), és a konyhai eszközök, mint a Foop vagy az akvárium , amivel fűszernövényt is termeszthetünk. 

Xu Zhang "micro mountain" koncepciója is egy érdekes módja a modern növénytartásnak. Az intelligens hegy néhány ügyes trükkel képes biztosítani a tökéletes körülményeket növényeink számára. Mindenekelőtt érzékelőivel figyeli a táptalaj állapotát, amiről valós időben küld visszajelzést okostelefonunkra egy alkalmazás segítségével. Automatikusan szabályozza a talaj nedvességtartalmát és akár párafelhőt is tud képez a növény körül. Ha elfogy a víztartaléka, a levegő páratartalmából állít elő tiszta vizet. Ráadásul annak érdekében, hogy a növény megkapja a megfelelő mennyiségű napfényt, érzékelői segítségével úgy fordítja azt, hogy egyenletes és elegendő energiát kapjon. 

Forrás: Pink

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
5.500 Ft 3.200 Ft
13.900 Ft 11.900 Ft
3.300 Ft 1.700 Ft
3.600 Ft 2.500 Ft
/* */