Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

Nomád próbafülke

Ko
2016-03-27 18:20:00

Nomád próbafülke. Próbáld fel közterületen!

A 2012-ben alapított San Franciscó-i True & Co kizárólag online kereskedelemmel foglalkozó, fehérneműket értékesítő cég. Ahogy a hasonló típusú vállalkozásoknál, náluk is problémát jelent, hogy a vásárlóik nem tudják felpróbálni termékeiket, így forgalmuk elmarad azon üzletekétől akik fizikai bolttal is rendelkeznek. De hogyan lehet ezen úgy változtatni, hogy a cég profilja ne alakuljon át és megmaradjon online felületű? A True & Co tagjai leültek és összedugták a fejüket. Ha egy online boltnál a vásárlók hiányolják a ruhák felpróbálását, akkor mi lenne ha ezt mégis lehetővé tennénk nekik! Az ötletből hamar valóság lett és két egyesült államokbeli design stúdió (SAW és MOA) segítségével megszületett a "nomád próbafülke" névre keresztelt mobil próbafülkéjük.

"A True & Co Try-On-Truck (próbáld fel a kamionban) egy nomád próbafülke, ami az egész országot bejárva, lehetővé teszi, hogy a hölgyek felpróbálják a fehérneműket,  közterületen mégis meghitt környezetben." nyilatkozta a tervezőcsapat.

A vásárlók közvetlen tapasztalatot szerezhetnek a termékekről, nézelődhetnek és felpróbálhatják a fehérneműket. Ezen felül a mobil próbafülkében személyzet segíti a vásárlókat és még a rendeléseket illetve a kiszállítást is elintézik.

A tervezők szerint egy ilyen projekt meglehetősen bonyolult. Mivel az üzletnek nem csak vonzónak kell lennie, de az intimitást is biztosítania kell. Ugyancsak szükséges, hogy feltűnő legyen, közölje a márka identitását és mindemellett megtartsa a titokzatosság varázsát.

Szerintünk sikerült!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */