Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

LIFT-BIT, AZ ALAKVÁLTÓ SZÓFA

No
2017-05-18 16:09:00

Az idei Milánói Design Hét egyik nagy durranása volt Carlo Ratti Associati és az Opendot legújabb alkotása. Ez egy első látásra hétköznapinak mondható bútordarab, de amint elhúzod a kezed az egyes részei felett, azok elkezdenek emelkedni vagy süllyedni. A Lift-Bit egy moduláris bútor, melyet annyi darabból építünk meg amennyiből szeretnénk, így miénk lehet egy teljesen személyre szabható 3D-s “játszótér”, mely nem mellesleg kényelmes is.

“A Lift-Bit az Internet of Things (IoT) technológiát alkalmazza, aminek segítségével folyamatosan átalakíthatjuk a belső terünket”-magyarázza Carlo Ratti.

A bútor egyes darabjait használhatjuk székként is, de az igazi kaland akkor kezdődik, amikor ezeket egymáshoz illesztjük és így alkotunk belőlük egy ágyat vagy szófát. A Lift-Bit interaktív bútorral nem csak a gyerekek érezhetik magukat egy varázslatos mesében, de a felnőttek is.

Forrás: Pink

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
3.300 Ft 1.700 Ft
2.300 Ft 1.900 Ft
3.600 Ft 2.500 Ft
5.200 Ft 4.800 Ft
/* */