Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

LC79 SUPER TOURER, KALANDRA FEL!

Ko
2017-01-20 13:28:00

A Toyota LC79  olyan erős, amivel önmagában is számolni kell, de amikor az ausztrál Patriot Campers átváltoztatja kiderül, hogy még több van benne mint gondoltuk. Az LC79 Super Tourer egyedi és masszív megjelenésű.

A kiegészítő panelek alumíniumból készülnek, amivel a könnyű súlyt és a hosszú élettartamot biztosítják. Felszerelése mindent tartalmaz ami egy ilyen járműhöz szükséges. Első és hátsó csörlők, EFS  felfüggesztés, ROH  kerekek Mickey Thompson gumik, HEMA " HN7 " navigáció, Clearview tükrök és TJM gallytörő rács.

A túlméretezett hátsó ház egy kis konyhát és rengeteg tárolórekeszt tartalmaz. A komfortot növeli a James Baroud tetősátor és a Recaro ülések. Tárolókapacitása 138 liter, víztartály 115 liter. Egy biztos, nem csak a megjelenése magával ragadó, de ideális eszköz lehet bármilyen körülmények között. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */