x
Oldalunk ún. süti vagy cookie file-okat használ, melyeket a gépeden tárol a rendszer. A cookie-k személyazonosításra nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az Uniós törvények értelmében az OK gomb megnyomásával elfogadod a cookie-k használatát, de beállításukat bármikor módosíthatod. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz.
Termékek Menü
   

Kokus, tejmentes superfood New Yorkból

Kornél
2018-07-11 18:32:00

Az allergia korunk civilizációs betegsége. A valódi ételallergia (amely az immunrendszer túlérzékenységét jelenti bizonyos anyagokra) azonban nem olyan gyakori, mint azt gondolnánk. Viszont sok embernek van intoleranciája egyes ételekkel szemben, amely kellemetlen tünetek kialakulásához vezethet. Ezért egyre több étterem vagy ételgyártó fordul a bio alapanyagokból készülő, tej, liszt és cukormentes vega és vegán ételek felé.

A New York-i Carli Blum is olyan ételeket szeretett volna kínálni vásárlóinak, amik egészségesek, jó minőségű összetevőkből készülnek és a különböző anyagokra érzékeny embereknek is megfelelnek. Ekkor alapította meg a Kokus márkát, ahol tejmentes fagylaltokat és más superfood-okat készít. Ételeihez viszonylag kevés alapanyagot használ, de majdnem mindegyiknél megtaláljuk a kókusztejet és a mézet. A már-már művészien tálalt ételeinél, az egészséges és jó minőségű összetevők tiszta, élénk és funkcionális végeredményhez vezetnek. Látogasd meg oldalát, ahol leírásokat és recepteket is találsz. 

SZÍNES VEGÁN ÉTELEK

KAWAII MONSTER CAFE, PSZICHEDELIKUS ÉTTEREM

Vissza a blogra

Forrás: Kokus

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */