Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

KILÁTÁS FOKVÁROSRA

Ko
2017-04-26 19:23:00

Fokváros, Constantia külvárosának erdős területére tervezte Malan Vorster ezt az érdekes, formájában silóra emlékeztető, acél és fa szerkezetű lakóházat. A megbízó legfontosabb kérése az volt, hogy az épület minden helyiségéből jó kilátás nyíljon a környező tájra. Ezért a lejtős telek legmagasabb pontját választották a telepítéshez, a hengeres formák és üvegfelületek pedig a lehető legnagyobb rálátást biztosítják a környékre.  

A négyszintes hengeres tornyok tartószerkezetét acél oszlopok adják, melyekhez a Corten acél lemezek és a faszerkezet részei sárgarézből esztergált elemekkel csatlakoznak. Az építészek a felhasznált anyagokat nyersen, minimális kezeléssel alkalmazták, hogy az idő múlásával az épület még jobban beleolvadjon környezetébe. 

Egy függesztett, fa és acél híd vezet a bejárathoz, ami a nappali funkcióba nyílik, de innen érhető el a központi lépcsőház is. A többi emeleten alakították ki a hálókat, vizesblokkokat és a kikapcsolódást szolgáló tereket. 

Forrás: Pink

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
5.500 Ft 3.200 Ft
13.900 Ft 11.900 Ft
3.300 Ft 1.700 Ft
3.600 Ft 2.500 Ft
/* */