Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

INTERAKTÍV PORSZÍVÓ

No
2017-03-03 16:51:00

A porszívózás még sosem volt olyan jó móka, mint ezzel az interaktív porszívóval, ami hatalmas családi játékká változtatja az unalmas házimunkát.

A Papaya különböző funkciójú gömbökből álló porszívó rendszer, mely egy applikációval működik. A SMART nevű gömb érzékelőkkel ellátott, ami feltérképezi a teret és meghatározza azokat a részeket, melyeket tisztítani kell. Továbbá vannak olyanok, amik napelemmel működve energiát gyűjtenek és vannak a különböző sebességű porszívó gömbök.

Vagy automata funkcióra állítjuk, vagy manuálisan irányítjuk, ami igazán szórakoztató lehet, hiszen versenyeztethetjük őket, de játszhatunk ügyességi játékokat is. Miután befejeztük a munkát, csak tegyük vissza a 12 darab kiegészítőt a töltőállomásra, ahol megtisztítják magukat és fel is töltődnek a következő bevetésre! Reméljük, hogy a koncepcióból hamarosan kész termék lesz.

Designer: Edgar Andrés Sarmiento, Haceb

Forrás: yankodesign

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
5.500 Ft 3.200 Ft
4.700 Ft 4.000 Ft
4.900 Ft 4.200 Ft
5.200 Ft 4.800 Ft
/* */