Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

HATALMAS VASGYŰRŰ EGY WALESI KASTÉLYNÁL

Ko
2017-07-25 18:05:00

Wales északi partjainál magasodó Flint kastélyt I. (Nyakigláb) Eduárd uralma idején építették. Ez volt az első építmény, amit az uralkodó Wales meghódítása során emeltetett. Ide tervezett a George King Architects egy 30 méter átmérőjű rozsdás, gyűrű formájú szobrot, mely kilátóként is funkcionálhat majd. 

A szobor egy óriási rozsdás koronát szimbolizál, amely a középkori uralkodók és kastélyok közötti kapcsolatot jeleníti meg. Az alkotás mintha a földből emelkedne ki, megjelenése bizonytalanság látszatát kelti, ezzel utalva a koronák instabil természetére. 

Az építmény a dinamikus formája, anyaghasználata és a kiegészítő LED világítás miatt feltűnő alkotás, mégis összhangban van a helyszínnel. A vasgyűrű úgy lett kialakítva, mint egy konzolos hídszerkezet, amely csak két ponton érintkezik a talajjal. 

Forrás: Pink Lemur

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

/* */