Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

“GONDOLKODÓ” SZOBOR

No
2017-06-24 11:32:00

A New York-i székhelyű SOFTlab a meghökkentő szobrairól ismert és ez alól a legutóbbi alkotásuk sem kivétel, melyet az IBM-nek készítettek.

Az alkotás a világ első gondolkodó szobraként lett ismert, melynek létrehozásához az IBM kognitív rendszerét, a Watson-t használták. A rendszert megismertették Gaudi egész pályafutásával és a barcelonai építészettel. Így Watson segítséget tudott nyújtani a SOFTlab-nek, hogy milyen anyagot és formákat használjanak, a feltöltött információk alapján. Watson két fő képességét használták a legtöbbet, a Vizuális Felismerő programot és az AlchemyLanguage vagyis az Alkímia Nyelve elnevezésű programot.  Mivel gondolkodó szobrot akartak alkotni, segítségül hívták Watson hangelemző programját, mely kielemzi azt, amit az emberek mondanak a kiállításon és a feldolgozott információk alapján változtatja a szobor mozgását. A remekmű 2017-ben debütált Barcelonában, a Gaudi örökség folytatásaként.

Forrás: design-milk

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */