Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

FELROBBANTOTT SZÉK

Ko
2017-02-18 18:54:00

Joyce Lin a Rhode Island Design hallgatója szenvedélyes művész és tervező, aki munkáiban interaktív szobrokkal és funkcionális tárgyakkal kísérletezik. Alkotás közben legtöbbször a fantáziadús formák, az ember és a természet közötti kapcsolat inspirálják. Sokféle anyaggal dolgozik mint a fa, fém vagy különböző műanyagok. 

Legújabb munkája az "Exploded Chair", ami a folyamatos tanulmányok és ötletek összekapcsolása, valamint a természettől való eltávolodás a jelképe. A szék válasz a modern társadalom termelési kényszerére és a falakra amiket környezete és maga közé emel. Az ülőbútor archetípusa a fa szék, ezért is választotta alapnak a juharfa elemeket. A darabokat azonban nem illesztette egymáshoz, hanem átlátszó plexi dobozokba helyezte azokat, amivel olyan hatást ért el, mintha a bútor befejezetlen maradt volna. Mivel a fa elemek nincsenek rögzítve, a szék mozgatásával mindig új helyzetet vesznek fel, ezzel növelve környezetére és a forma egészére gyakorolt hatását.

Forrás: Pink Lemur

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */