Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

FATÖRZSRE RÖGZÍTHETŐ CSIGALÉPCSŐ

Ko
2017-04-01 12:41:00

CanopyStair egy moduláris csigalépcső rendszer, amit szerszámok nélkül csatolhatunk egy fatörzshöz, hogy könnyedén felsétálhassunk a lombkoronához. Ráadásul mindezt úgy alakíthatjuk ki, hogy nem teszünk kárt a fában. 

Az ötlet akkor fogant meg Robert McIntyre és Thor ter Kulve tervezőkben, amikor tavaly nyaralásuk közben a házuk kertjéből szerették volna megcsodálni a naplementét, de a kilátást egy magas kőkerítés akadályozta. Csupán a kert egyik fájának ágairól lehetett látnia a természeti jelenséget. Ekkor kezdtek el gondolkodni azon, hogyan tudnának kialakítani egy olyan szerkezetet ami megkönnyíti a fára való feljutást, de nem tesz kárt benne (persze a létra sem rossz megoldás).

A CanopyStair tartalmaz egy alumínium keretet, könnyű fokokat, kapaszkodót és racsnis hevedert, amely gyorsan rögzíti a lépcsőt a helyére.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */