Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

Rusztikus és ipari, egy elegáns loft Chicagóban

NoKo
2018-02-21 17:31:00

Serhii Seinov tervezte chicagói loft lakásban az ipari stílus keveredik a modern rusztikus elemekkel. Az eredmény pedig egy lenyűgöző wabi-sabi stílusba hajló remekmű. A kissé kopottas beton falak és fém elemek tökéletes összhangba kerülnek a természetes fa bútorokkal. Ezért az első látásra ridegnek tűnő tér, egy meghitt otthon érzetét nyújtja.

A bútorok és egyéb kiegészítők úgy néznek ki, mintha egy elhagyatott ipari épületben akadtak volna rájuk. Ám pont ez a wabi-sabi lényege: lássuk meg a tökéletlenségben is a szépséget. Az eklektikus asztalok és a régi virágcserép együttese igazán érdekes kombináció a nappaliban, mely akár egy művészi kompozíciónak is tekinthető.

A rusztikus konyhában és étkezőben további különleges kiegészítőket is megfigyelhetünk, melyek bár régiek, de együtt mégis modernnek tűnnek. Annak ellenére, hogy a lakás a szürke árnyalataiban pompázik, a melegség és otthonosság járja át a belső teret.

LAKBERENDEZÉSI TRENDEK 2018

SZÍNEK ÉS SÍKOK METSZETE A BELSŐ TÉRBEN

Vissza a blogra

Forrás: beautifullife

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
5.500 Ft 3.200 Ft
4.700 Ft 4.000 Ft
4.900 Ft 4.200 Ft
5.200 Ft 4.800 Ft
/* */