Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

EGY RÓZSASZÍN VIRÁG DÉL-KOREA HEGYEI KÖZÖTT

Ko
2017-01-09 10:58:00

Dél-Korea nyugodt, vidéki területére tervezte legújabb épületegyüttesét Moon Hoon építész (korábban írtunk már egy épületéről). Az enyhén lejtős telekről csodálatos kilátás nyílik a környező hegyekre. A telek alakja, elhelyezkedése és a megbízók elképzelései pontos irányt szabtak az épület tagolásának kialakításához. Elsőbbséget élvezett az egységek elkülönítése egymástól, hogy a magánszféra a lehető legkisebb mértékben sérüljön. 

Moon Hoon a szabdalt tömegek eltolásával, az üvegfalak síkjainak vertikális és horizontális változtatásával és természetesen magas térelválasztókkal operált, hogy a kilátás se sérüljön. A Miryang pool villa három egyszintes és egy kétszintes blokkból áll. A külső egységesen élénk rózsaszínű lett, a belső pedig fehér ami kiáramlik a kinti térbe a padlón keresztül. Az építész elgondolása az volt, hogy a keretezés és a színek megválasztása a környező háttérrel olyan benyomást keltsen, mint egy rózsaszín virág a zöld levelek között.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */