Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

Egy rozoga pajta új élete

Ko
2017-02-15 17:38:00

A Hollandiában található 4,5 hektáros birtokon, gyümölcsfákkal körülvéve állt egy régi, rozoga pajta. Tulajdonosa úgy döntött, hogy lebontása helyett inkább felújítja és a modern kor igényeinek megfelelő épületet hoz létre belőle. A tervezéssel  a workshop architecten irodát bízta meg, akik kiváló érzékkel tartották meg az épület hagyományos pajta jellegét. Ráadásul mindezt úgy vitték végig, hogy a kortárs vonalvezetés is megjelenik.

A tartószerkezeteket és külső határolófalakat megtartották, míg a belső tereket teljesen átszervezték. A hagyományos istálló, tároló funkción kívül a megbízó szeretett volna magának egy lakóteret is kialakítani. Ezért a tervezők három részre tagolták az épületet: 1. pajta rész 2. félig nyitott, felülről transzparens táblákkal héjalt átmeneti zóna 3. lakás. A külső elegáns, feketére festett faburkolatot kapott, ami kontrasztot képez a belsejében megjelenő világos fával és fehér falakkal.

Forrás: Pink Lemur

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */