Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

CSIPKÉBE ÖLTÖZTETETT SZÉPSÉGSZALON

No
2017-08-07 20:15:00

Ez a rendhagyó alakú szépségszalon a pekingi Blue Harbor bevásárlóközpontban található. A lenyűgöző belső teret a kínai Archstudio építész iroda tervezte. Céljuk az volt, hogy a kétdimenziós virágmintát kiterjesszék a háromdimenziós térbe úgy, hogy egy rugalmas, igazán nőies környezetet hozzanak létre. Az ívelt falak számos funkcionális teret választanak el, mint például a manikűr, a szépségszalon, a recepció, vagy éppen a tároló, továbbá a különböző térbeli igényeket is kielégítik.

Vannak nyitott terek, mint például a váró és elszeparált privát terek, ahol a vendégek igénybe vehetik a szépségszalon által nyújtott különféle szolgáltatásokat. Az oldalfalakra egy 6mm-es acéllapot helyeztek, melyre lézárvágó segítségével készítették el a gazdag mintázatot és hogy egy egységet alkosson, a  térelválasztók is ilyen technikával készültek. Az egész belső teret hófehérre festették, díszítésnek pedig a csipkemintázatot választották, amely tovább erősíti a hely feminin jellegét.

Forrás: Pink Lemur

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */