Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

BIRTHSTONE, KARKÖTŐ VÁRANDÓS ANYÁKNAK

No
2016-06-16 11:07:00

A kínai inDare Design stúdió és a Vipose technológiai cég, aki egyben a termék gyártója is, megalkotta a Birthstone-t (Születéskő) a várandós anyáknak.

 

Hogy mi is ez pontosan? A karkötő gyönyörű design-ja mellett, mint megszokhattátok itt is kiemelt szerepe van a praktikusságnak. Ez egy orvosi eszköz, melynek elsődleges funkciója, hogy figyelmeztesse a várandós anyukákat, mikor közel vannak egy elektromágneses sugárzást kibocsátó forráshoz.

 

Köztudott, hogy a növekvő magzatra káros hatással lehet az elektromágneses sugárzás, főleg ha ennek állandó jelleggel ki van téve a magzat. A Birthsone lehetővé teszi az anyáknak, hogy időben észlelve a veszélyforrást, kellő távolságra tudjanak menni minden olyan forrástól ami veszélyt jelenthet a magzatnak.

   

A Birthstone összeköthető mobil telefonnal egy applikáció vagy Bluetooth segítségével és így összesíthetőek a mért adatok. A sugárzás értékén kívül mutathatja az felhasznált kalóriát és a terhesség alatti tevékenységek során is adhat biztonsági javaslatokat. A „kő” maga eltávolítható a szilikon karkötőről és áttehető egy másik színűre. Úgy gondolom a Birthstone igazi nagy durranás lehet a várandós anyák körében, hiszen nem csak csodaszép, de ha az ember sokat mozog káros környezetben, még időben megteheti a szükséges lépéseket.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
4.900 Ft 4.200 Ft
5.200 Ft 4.800 Ft
4.700 Ft 4.000 Ft
3.600 Ft 2.500 Ft
/* */