Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

APRÓ OTTHON NAGY UTAZÁSOKHOZ

Ko
2016-12-12 18:06:00

Vista egy apró, de tökéletesen kialakított lakókocsi. Szinte bármilyen funkciót betölthet., hiszen használható irodaként, vendégházként, Airbnb-re, nyaralónak vagy kerti háznak.  A modern megjelenésű Vista tartós és minőségi anyagokból épül fel. Külsejét cédrus burkolat, antracit fémlemez részletek és a hatalmas ablakok határozzák meg. 

A wisconsini cég 4 típust gyárt belőle. A Vista, Vista XL, Vista Go és Vista Sport modellek megjelenésükben egyformák, csak pár műszaki paraméterben térnek el egymástól. A belső tér apró, de a kialakításnak és az anyaghasználatnak köszönhetően mégis tágasnak hat. A világos fenyő burkolat, jól kitalált szekrények és mobil bútorok komfortossá teszik a benne töltött időt.  Mindegyik típusban dupla üvegezésű nyílászárók, légkondi, konyha és fürdő kapott helyet. Ezeken felül kérhető hozzá napelem és komposzt WC.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */