Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
   

AKVÁRIUM FŰSZERNÖVÉNYEKKEL

No
2017-03-08 14:20:00

A második generációs Water Garden (Vízi Kert) akvapóniás technológia alkalmazásával lehetővé teszi a városlakóknak, hogy egyszerre élvezzék a fűszernövényeket és a szebbnél szebb halak látványát. Ez az öntisztuló akvárium képes fűszernövények növesztésére is anélkül, hogy sok munkát kéne belefektetni. Tökéletesen kapcsolja össze a növények és a halak élőhelyét így egyfajta önálló ökoszisztémát hoz létre.

Lássuk csak, hogyan is működik! Nos a halak melléktermékként ammóniát bocsátanak ki magukból, amit bizonyos baktériumok nitritté alakítanak. A Water Garden ezt a ammóniás-nitrites vizet pumpálja vissza a növények gyökeréhez, melyek azt felszívva szinte kétszer olyan gyorsan nőnek mint a hagyományos termesztésben. Ezután a tiszta víz visszakerül az akváriumba, így szinte minimális karbantartást igényel, hiszen ez az öntisztító ciklus képes egészségesen tartani a halakat és táplálni a növényeket is.

Tervező: Pablo Velazquez

Forrás: yankodesign

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
/* */