Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

ACÉL ÉS ÜVEG A FÁK KÖZÖTT

Ko
2017-03-19 19:52:00

Las Rozas nevű, Madrid melletti település lejtős tisztására tervezett a Penelas Architects egy pavilon jellegű épületet. A festői tájba illesztett acélszerkezetű ház és a terület lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy olyan helyre vonuljanak vissza, mely megteremti a kellő magánszférát mégis teljesen nyitott környezetére. 

Azért, hogy minden helyiségből zavartalan legyen a kilátás, hatalmas üvegfelületek futnak körbe az épületen. A piros acélszerkezet pedig tökéletes keretet ad mindehhez. Annak érdekében, hogy a ház kapcsolata harmonikus maradjon a már meglévő növényzettel, a hátsó homlokzatot ferdén alakították ki, a konzolos teraszokat pedig kilyukasztották.

Az épület tömegét meghatározó üveg kiemelésbe egy acél csigalépcsőt terveztek, ami összeköti az emeleteket és felvezet a tetőteraszhoz. A legfelső teraszon öt darab acélcsövet helyeztek el, melyek az alsó szinten található nyitott konyhába vezetik a természetes fényt. Erre főként azért volt szükség, mert az épületet körülölelő lombos fák beárnyékolják a földszinti tereket. 

A belső térben cseresznye színű felületeket alkalmaztak, ez remekül kiegészíti az acél, üveg és a nyers anyagokat. 

Forrás: dezeen

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
GLIFO
Márkák
DFV

           MVP-004727

Kedvezményes ajánlataink
5.500 Ft 3.200 Ft
13.900 Ft 11.900 Ft
3.300 Ft 1.700 Ft
3.600 Ft 2.500 Ft
/* */