Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

ZENEHALLGATÁS A TEMÉSZET LÁGY ÖLÉN

No
2016-08-11 09:32:00

Az amerikai tervező Nicole Hone célja az, hogy az embereket próbálja kicsit szabadabbá tenni a telefonjaiktól és visszavezetni őket a természethez. Meg is született a Nalo, egy „elültethető”, vezeték nélküli hangszóró, ami bátorítja a használókat, hogy legalább annyira élvezzék a természetet, mint az okostelefonjukat.

A hangszóró alját földbe kell ültetni, hogy egyenesen álljon a szára és megkapja az optimális napfényt, aminek segítségével képes működni. Azáltal, hogy homokba vagy földbe helyezzük az eszközt mindenképpen érintkeznünk kell a földdel.

A szárat úgy tervezte, hogy kis hatósugárban lehessen hallani a zenét, így nem csak a hangszóróhoz kell közelebb helyezkedni, hanem a természethez is.:) A Nalo tökéletes arra, hogy magunkkal vigyük a parkba, a tengerpartra, az erdőbe, de szimplán használhatjuk a kertünkben is.

A működési elve egy fejlődő technológián alapszik, a folyékony szoláris nanokristályokon és a szoláris festéken. Ez a speciális anyag képes magába szívni a nap energiáját és felhasználni azt. A szerkezet felülete dupla falú, e között található ez a speciális anyag.

A szár és a tő 3D nyomtatású ABS műanyag. Anyagminősége nem csupán egyedi, de vizuálisan varázslatos hatást ad a hangszórónak!

Designer: Nicole Hone

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */