Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

VARÁZSLATOS OTTHON ÉSZAK-NORVÉGIÁBAN

Ko
2017-01-07 18:37:00

A Hjertefølger család pár éve úgy döntött, hogy a fenntartható életmódot választják. Ezért 2013-ban a norvégiai Sandhornøya szigetre épített három szintes, érdekes kialakítású, szerves anyagokból készült geodéziai kupola házukba költöztek. ( további geodéziai kupolák 12)

A hat fős család otthonát adó geodéziai kupola védelmet nyújt a kemény időjárási körülmények között. Ezen kívül kiváló puffer térként is működik, ami nemcsak a fűtési költségeket csökkenti, de itt található a kert is, ahol gyümölcsöt, zöldséget és fűszereket termesztenek. 

A hangulatos és rusztikus belső meleg és barátságos környezetet teremt a zord körülmények között is. A kupola mögül csodálatos kilátás nyílik a környékre és a család zavartalanul élvezheti az északi fény látványát a hűvös téli estéken. Az épületet teljes egészében Hjertefølgerék és barátaik építették.  "A légkör egyedülálló. A ház maga a nyugalom szigete. Szinte hallani a csendet. Nehéz megmagyarázni, de mindezt lehetetlen lett volna elérni, ha valaki más tervezi és építi a házat, vagy ha szögletes és egyenes vonalak alkotnák."

Blog: naturhuset.blogg.no

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */