Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

TINY HEIRLOOM, MINDEN LEHETSÉGES

Ko
2016-12-28 10:30:00

Tiny Heirloom egy portlandi családi vállalkozás, mely olyan apró mobil otthonok építését tűzte ki célul, amik úgy adják vissza a szabadság érzését a használóiknak, hogy közben a lehető legkevesebb kompromisszumot kívánják meg tőlük. 

"Mi elkészítjük az épületeket, azután ők formálnak minket." 

Mindegyik Heirloom egyedi és kiváló minőségű alkotás. Ahhoz, hogy a végeredménnyel mindenki meg legyen elégedve elengedhetetlen, hogy a tervezési és építési folyamat során szorosan együttműködjenek a megbízókkal. Filozófiájuk már a tervezési fázisban is megszívlelendő: "Kezdjünk egy üres lappal, és feltételezzük, hogy minden lehetséges, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik."

Anyaghasználatban a tartósság és a védelem az elsődleges szempont, ezért burkoláshoz cédrust, tetőfedéshez állókorcos fémlemezfedést alkalmaznak. Arra is figyelnek, hogy 100%-ban újrahasznosított anyagokat használjanak. 

TINY ADVENTURE HOME

MODERN TINY HOME

ROCKY MOUNTAIN TINY HOME

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */