Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

TEKERD FEL A FÉNYT

Ko
2017-03-24 18:07:00

Léteznek olyan lámpák amik igazán varázslatos légkört tudnak teremteni és ha még egyéb funkcióik is vannak, az csak hab a tortán.

Well Light fantázianevű, ötletes lámpa pontosan ilyen. Stefan Nosko tervezőt a régi kutak ihlették, amikor megalkotta ezt a lámpát. A Well Light nem csak úgy néz ki mint egy régi tekerős kút, hanem úgy is működik. A tekerője juharfából készült, amihez rögzítette a szőtt textil kábelt, a villanykörte foglalata pedig sárgaréz. A kar tekerésével kedvünk szerint felemelhetjük, vagy leereszthetjük a villanykörtét a fújt üvegburában.

Ha leeresztjük a vezetéket, a kibocsátott fény sokkal halványabb lesz, hiszen az üveg alja színezett. Ellenben ha felhúzzuk a villanykörtét, fénye sokkal erősebb lesz. Tehát a fény szabályozásának módja pontosan olyan mintha vizet húznánk fel a kútból. 

Designer: Stefan Nosko

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */