Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

TEJ STERILIZÁLÓ FEJLŐDŐ ORSZÁGOKNAK

No
2016-09-06 16:19:00

Guy Feidman, aki a jeruzsálemi Bezalel Academy of Art and Design végzős hallgatója, diplomamunkájaként megalkotta a Sahar-t, egy UV technológiával működő tej sterilizálót.

Professzor Ezri Tarazi konzulensével azt a célt tűzték ki, hogy az eszközzel segíteni tudják a fejlődő országok lakóit abban, hogy csökkentsék a fertőzéseket. A Sahar 10 liter tejet képes sterilizálni anélkül, hogy csökkentené annak tápértékét és mindezt a már víztisztításnál jelenleg is használt UV technológiával.

Az UV kezelés eltünteti a baktériumokat, anélkül hogy a tápértékben változás állna be. A műszer energiahatékony is, hiszen egy 12V-os napelemmel tölthető elemmel működik, ami lehetővé teszi, hogy szinte bárhol használhassák. Ha a design-t nézzük, antik vonásáról eszünkbe juthatnak a tradicionális agyag edények, melyeket a mai napig használnak a beduin háztartásokban.

A Sahar ezen kívül egy meghatározó része annak a kampánynak, amely nyomatékosítja a tej higiénia fontosságát a fejlődő országokban.

erős, masszív anyagának köszönhetően kiválóan alkalmazható terepen

10 liter tejet képes tisztítani, mely egyből fogyasztható az alsó részből

a kézi pumpa gyenge nyomásával elkerülik az esetleges dugulásokat

Izhar, Joma lánya. A család a beduin faluban Wadi Aricha-ban lakik

Chalima éppen tanulja a Sahar használatát

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */