Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

SZAUNA AZ ALMAFÁK ÁRNYÉKÁBAN

Ko
2016-08-01 17:55:00

Az Apfel Hotel egy almaültetvény közepén lett kialakítva Olaszországban, San Martino in Passiria településen. A hotel idén 9 új szobával és egy új wellness résszel bővült. A tervezési munkákat a noa iroda készítette.

A szauna lett az egyik legszebb és legérdekesebb eleme a munkának. A tervezőket a természet közelsége, a környék nyugalma és az alma formája ihlette meg.

A szaunát a dombházak mintájára földdel borították, így teljesen belesimul a tájba. 

A kis kétszintes épület első emeletén az öltözők, vizesblokkok és a szauna kapott helyett, míg alatta egy pihenő-társalgó tér lett kialakítva. Mind a két szintről nagy üvegfelületen keresztül csodálható az almaültetvény. 

A belső térben természetes és elegáns anyagokat, felületeket használtak. A föld színű betonfalak és világos fapadok ívesen ölelik körbe a használót.

Egyszerű, szép beton lámpák világítják meg a teret. Az épületben olyan érzése van az embernek, mintha az almafák árnyékában pihenne. Gyönyörű.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */