Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

SENSTONE: A VISELHETŐ OKOS HANGFELVEVŐ

No
2017-02-12 20:23:00

Senstone a világ első ékszerként is viselhető okos hangfelvevője. Hogy mitől ilyen különleges? Kis mérete miatt hordhatod nyakláncon, karkötőn, vagy akár fel is tűzheted a ruhádra, így mindig kéznél van. A nap folyamán bármikor rögzítheted gondolataidat és még csak a telefonodat sem kell elővenned és megkeresni az erre szolgáló applikációt. Csak megnyomod a Senstone-t és már beszélhetsz is.

Könnyűszerrel rögzítheted az egyetemi előadásokat, jegyzeteket készíthetsz munkádhoz, emlékeztetőket rögzíthetsz a nap során. Hogy miért okos megoldásról van szó? Azért, mert a rögzített hanganyagot automatikusan rendszerezi és szöveggé fordítja, így kereshetsz a jegyzeteid között kulcsszavakkal vagy kifejezésekkel. A hozzá tartozó applikáció segítségével összehangolhatod a telefonoddal és a rögzített szöveg automatikusan feltöltődik rá, de ha esetleg nem lenne a közelben, a Senstone két órányi anyagot képes tárolni. Formája sem elhanyagolható, hiszen úgy néz ki mint egy divatos ékszer. A Senstone Kickstarter projektje a holnapi nap folyamán fejeződik be, utána pedig hamarosan el is kezdődik a gyártása.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */