Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

PILL DESK: A MUNKAFELÜLETEK GYÖNGYSZEME

No
2017-01-12 18:53:00

Amikor a hely ideális kihasználásáról beszélünk valószínűleg utoljára jutna eszünkbe egy kör alakú szekrényt vagy egy íróasztalt vásárolni, hiszen nem tűnne túl ésszerűnek. Nos ezt csak addig gondolod, amíg nem láttad a Pill Wall Mounted Desk-et, vagyis a falra felszerelt „Pirula Asztalt”.

Ezt a zseniális bútordarabot a litván székhelyű bútor design stúdió, az Emko tervezte. A stúdió munkái elsősorban az ősi balti kultúrában gyökereznek, de nagy hatással van rájuk három másik kultúrkör is: az észak-skandináv, a nyugat-európai és a kelet-orosz. Mindezek kereszteződéséből születnek meg ezek a kreatív, fiatalos és igazán modern bútordarabok.

Az Emko célja az volt, hogy olyan stílusos és multifunkcionális íróasztalt tervezzenek, ami innovatív megoldást nyújt a helyhiányra. Így született meg a falra szerelhető Pill Desk, a kompakt munkafelület, melynek polcrendszere és tárolói teljesen személyre szabhatóak. Jelenleg négy színben kapható: fekete, fehér, kék és sárga.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */