Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

MOLEKULÁRIS LÉGTISZTÍTÓ

Ko
2016-06-02 09:00:00

A szűrő matt minimalista formát kapott, ami nagy javulás a megszokott légtisztítókhoz képest. 

A Molekule egy légtisztító berendezés ami egy úgynevezett foto-elektrokémiai oxidációs technológia (PECO-Photo Electrochemical Oxidation) segítségével tisztítja meg lakóterünk levegőjét a szennyező és az allergén anyagoktól molekuláris szinten.

A berendezés 1000-szer kisebb részecskéket is képes kiszűrni (0,1 nanométer) mint a hagyományos HEPA szűrőrendszerek. Ezért is nevezi a gyártó az allergiások megmentőjének a Molekule-t.

A levegő az alumínium egység oldalán érkezik be a készülékbe. Itt egy előszűrő a nagyobb részecskéket fogja meg, innen a nanorészecske bevonatú szűrő a fény segítségével (PECO) lebontja a szennyező anyagokat ártalmatlan összetevőkre.  

A szűrő matt minimalista formát kapott, ami nagy javulás a megszokott légtisztítókhoz képest. Így bárhova elhelyezhető nem fog elütni környezetétől, sőt... Már előrendelhető 499 dolláros áron.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */