Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

LEGÉRDEKESEBB BEJEGYZÉSEINK JÚLIUSBAN

Ko
2017-08-01 07:33:00

Blogbejegyzéseink, amik számunkra a legérdekesebb ötletekről, tervekről és már megvalósult tárgyakról szóltak júliusban.

 

CITYTREE, MOHAFAL A TISZTA VÁROSI LEVEGŐÉRT

Green City Solutions megalkotta a CityTree innovatív növény falát, mely képes annyi szennyezett levegőt megtisztítani, mint 275 darab fa.

 

TETOVÁLT "ÓKORI" SZOBROK

A művekben megjelenő két kultúra érdekes találkozása  a modern kor valódi képét jeleníti meg. 

 

TÚRABAKANCS ÉS WHISKY

Az 1989-ben alapított Oliver Sweeney híres a kényelmes és magas minőségű cipőiről, mely mára igazi luxus márkává nőtte ki magát. 

 

SISAK AZ IRODAI ZAJ ELLEN

Irodai környezetben rengeteg zavaró tényező lehet, ami lassítja munkánkat, rontja a koncentrációnkat, vagy csak egyszerűen idegesítő.

 

MOBY-MART, AZ ÖNMŰKÖDŐ SZUPERMARKET

A jármű nem csak hogy magától fog menni és működni, de egy szoftver segítségével képes nyomon követni a raktárkészletét és magától visszamenni a központi raktárba a új áruért.

 

ELHAGYATOTT BORÁSZATBÓL CSALÁDI HÁZ

Az extrastudio tervei alapján alakítottak át egy múlt századi borászatot családi házzá, Portugália egyik eldugott kis településén.

 

ÁTALAKÍTHATÓ KERTI HÁZ

Caspar Schols nem végzett építészként, mégis olyan kerti lakot tervezett és épített amire bármelyik szakmabeli büszke lenne. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */