Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

KÖZÖSSÉGI IRODA 1000 NÖVÉNY TÁRSASÁGÁBAN

Ko
2017-02-21 17:33:00

A technológia fejlődésével és ezáltal  a munkák jellegének megváltozásával a közösségi irodák száma egyre nő világszerte. Ezt a trendet szeretné kiszolgálni Lisszabon új coworking irodája, amit a város legrégebbi piacának - Mercado da Ribeira - területén nyitottak. 

second home lisboa tervezői olyan teret kívántak létrehozni, ami szem előtt tartja a meglévő építészeti struktúrát, a fenntarthatóságot és az emberi kapcsolatokat. Az adott "L" alaprajzból két különböző teret alakítottak ki. Az egyik a munkavégzés helye a másik a közösségi, társalgó tér. Ezen felül a nap 24 órájában használható a tárgyalóterem, kávézó, könyvtár és pihenőtér. Természetesen ebben nincs semmi különleges, hiszen általában a hagyományos irodákban is így működik a térszervezés. Különcsége a helyszínben, az érzékeny építészeti megoldásokban és a rengeteg növényben rejlik.

A több mint 1000 darab különböző növény nem csak díszítő és térelválasztó elemként jelenik meg, hanem csökkenti a háttérzajt és a levegő minőségét is javítja. A hely megálmodói olyan munkaterületet hoztak létre, mely támogatja a kreativitást, a vállalkozó szellemet és a jó közérzetet.  

Forrás: Pink Lemur

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */