Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

JIKKA, TÖKÉLETES PIHENŐHELY IDŐSEKNEK

Ko
2016-09-20 10:47:00

A "Japán Riviéra" Shizuoka prefektúra gyönyörű, érintetlen természeti környezete remek hely a pihenni vágyóknak. Ide tervezte Issei Suma tokiói építész a sátor szerű bájos kis otthont. Az épület tömege utal a környező hegyvidéki tájra, belül pedig minden korszerű kényelmi funkcióval ellátott.

Két nyugdíjas hölgy volt a megbízó, akiknek kifejezett kérése volt, hogy az új otthonuk több funkciót is be tudjon tölteni. Eredeti szakmájuk szakács és szociális munkás volt, amit szerettek volna nyugdíjas korukban is folytatni, de már csak jótékonysági alapon. A hagyományos lakófunkciókon túl, vendégszobák, akadálymentes fürdő és egy közösségi konyha is helyet kapott. Így lehetővé vált, hogy étel házhozszállításon kívül fogyatékos emberek szakápolását is el tudják látni. 

A belső tér, csakúgy mint a külső, homogén és nyers. De míg a külső meleg fa borítású a belső kicsit ridegebb nyers beton és fehér fa szerkezet. 

A legnagyobb blokk ami egy tágas rozsdamentes acél konyhát tartalmaz, ahol a kiszállításra is készítik az ételeket és egy kis étkezőt is magába foglal

Spirál alakú medence, amelynek célja az volt, hogy könnyű hozzáférést biztosítson a kerekesszéket használók számára is.

Vendégek részére kialakított háló, tároló és vizesblokk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */