Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

Játékos dohányzóasztal

Ko
2016-07-20 10:36:00

Olga Szymanska fiatal lengyel designer HUS dohányzóasztala játékos, praktikus és esztétikus. Elkészítéséhez fát, betont és plexit használt. 

Egy jól kiválasztott dohányzóasztal központi eleme lehet a nappalinak, találkozási pontként is értelmezhető, ahol a fiatalok és idősek játszanak, beszélgetnek.

Erre a gondolatra alapozva készítette el ezt a többfunkciós tárgyat a tervező. Úgy alakította ki, hogy a hagyományos rendeltetése mellett gyerekjátékként, egy igazi modern kis babaházként is használható. A falakat betonból, tölgyből és plexiből, a bútorokat tölgyfából készítette. 

" A gyerekek miközben játszanak tereket alkotnak és szerveznek. A felhasznált anyagok segítségével, amik ma használatosak az építőiparban,  ismerkednek azok  textúrájával, súlyával és illatával. Minden elem nagyon egyszerű és a tér is letisztult, így csak a gyerekek képzeletén múlik a végeredmény."

 " A HUS elkészítésének két fő oka volt. Az első az olyan rossz szokások elleni harc amiket a gyerekek a játékok használata közben szereznek. Ilyenek a rossz arányok, a természetellenes színek és anyagok amik zavart okozhatnak. A második, hogy egy olyan hétköznapi, a felnőttek által használt tárgyat alkossak ami könnyen és gyorsan egy értékes közösségi játékká alakítható."

Forrás: Blog Esprit Design

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */