Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

ILYEN EGY IGAZÁN KUTYABARÁT MUNKAHELY

No
2016-06-29 19:12:00

Múlt hét pénteken, június 24-én volt a 18. Take Your Dog To Work Day, vagyis Vidd a kutyádat a munkahelyedre nap. Ennek alkalmából meg szeretnék veletek osztani egy fantasztikus kutyabarát irodát, mely nem mellesleg konténerekből készült.

 

A Salisbury, Massachusetts-i székhelyű Kurgo  egy igazán kutyabarát cég – persze erre nagyon jó okuk van, hiszen a célközönségük a kutyák, és gazdájuk. A manufaktúra különféle kiegészítőket és utazáshoz szükséges felszerelést árul kutyáknak.

 

A kutyabarát irodájuk minden szempontól kedvező, hiszen boldogok az alkalmazottak és a kedvencek, hogy együtt lehetnek egész nap, ráadásul még a kutyákon tesztelhetik a felszereléseket. Úgy tűnik ez mindenkinek egy nyerő helyzet.

 

 

A cég egy testvérpáré, Gordie és Kitter Spater-é. Az utóbbi tervezte ezt a vidám, színes, játékos irodát Daniel Sokol-lal a Leed Containers-től.

 

Az új irodák egy raktárban kaptak helyet, ami nagyon okosan lett tagolva a narancsszínű konténerekkel. A konténerekben különféle funkciók találhatóak, mint például a konyha, tárgyalótermek és az irodák. Még egy csúszda is helyet kapott az épületben, mellyel könnyedén a földszintre juthatnak a dolgozók. Természetesen a vicces kiegészítők sem maradhattak el: plafonról belógó kenu vagy egy hintaló.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */