Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

ÍGY NÖVELD A GYÜMÖLCS ÉLETTARTAMÁT

No
2016-07-16 16:14:00

Hányszor fordult már elő veled, hogy boldogan vitted haza a szebbnél szebb gyümölcsöket és zöldségeket, de mikor odáig jutottál, hogy végre felhasználod őket, már meg is romlottak. Nos a Lök gyümölcstartóval végre meghosszabbítható a finomságok élettartama. Lássuk hogyan működik.

A gyümölcsök és zöldségek az érésük során etilént bocsátanak ki. Ez kontrollálja a textúrájukat, a színüket, a puhaságukat és még sok mást az érési folyamat alatt. Mégis, ha a gyümölcsök és zöldségek túl sok etilénnel érintkeznek felgyorsul ez a folyamat és sokkal hamarabb romlanak meg.

A Lök tervezői erre a problémára meg is találták a megoldást azáltal, hogy az eszközbe építettek egy etilén elszívót. De tudni kell, hogy az etilén nem rossz, hiszen segíti a sejtosztódást, a DNS szintézist és a gyökerek merisztéma fejlődését. Ezért a Lök az elszívott etilént  felhasználja és segíti egy növény  növekedését. Így a használók a gyümölcstartó tetejére akár fűszernövényt is ültethetnek. Íme egy zseniális példa az élet körforgására!

Designer: Adam Cheung

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */