Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

HAPPIER CAMPER, FORMÁS ÉS PRAKTIKUS TÁRS UTAZÁSHOZ

Ko
2017-01-15 11:01:00

Derek Michael volt DJ, grafikus, webdesigner és egy lemezkiadó tulajdonosa is. Munkájából adódóan rengeteg országban élt, Japántól kezdve Ausztrálián át Németországig. Körülbelül egy évtizede telepedett le Los Angelesben, ahol a gazdasági válságnak és egy véletlennek köszönhetően kezdett bele új vállalkozásába, egyedi lakókocsik gyártásába. 

Édesapjától kapott egy 1968-as Boler trailert, ami korának egyik legkedveltebb lakókocsija volt. Az üvegszálas, kerekded formájú trailerből 1968 és 1988 között mintegy 10.000 darabot adtak el. Miután évekig használta és alakítgatta, úgy döntött, hogy elkészíti saját kis lakókocsiját és így született meg a HC1 (HappierCamper).

A klasszikus kempingautók ihlették a formát és az anyaghasználatot, de fel van szerelve minden modern funkcióval, ráadásul kézzel készítik és teljes mértékben a megrendelő igényeire alakítható. Az ADAPTIV ™ moduláris rendszernek köszönhetően a belső tér rengeteg módon és könnyen átalakítható. Aludhat benne egy négy fős család, vagy gyorsan összeállítható egy konyha és ebédlőasztal, de teljesen kiüríthetjük szállításhoz, vagy beteríthetjük a modulokkal, hogy egy hatalmas ágyat kapjunk. Működtethető irodaként, eladótérként vagy csak az eredeti funkciójában utazáshoz. A modulok alkalmasak kültéri kiegészítő bútornak is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */