Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

HANGULATOS FAHÁZ ANGLIÁBAN

Ko
2016-10-17 09:36:00

Dorset megyében Délnyugat-Anglia régió öreg tölgyfái között alakították ki a "Woodman’s Treehouse" pihenőhelyet. A faház (korábbi írásunk faházakról) egyesíti a fenntarthatóságot, kézművességet és a modern, elegáns belső tereket. Homlokzati megjelenése változatos mégis egységes képet mutat. A több cölöpre helyezett faházból zavartalan kilátás nyílik az erdőre. A tartószerkezetet úgy alakították ki, hogy ne tegyen kárt a környező fákban.

A két fő befogadására alkalmas épület egy sor kényelmi funkciót foglal magába, mint a szauna és pezsgőfürdő vagy a hatalmas ágy és sütő. A belső gyönyörű megoldásokat tartalmaz. A középpontban egy elforgatható kandalló áll, innen érhető el a többi helyiség. A földre való lejutás egyik gyors és játékos lehetőségeként pedig egy széles csúszdát használhatunk. Egy éjszakára 310 fontért bérelhető. A faház Guy Mallinson és Brownlie Ernst and Marks tervei alapján készült.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */