Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

HAGYOMÁNYOS KORZIKAI FONÁSTECHNIKÁK, MODERN FORMÁK

No
2016-07-03 11:12:00

Amikor a tradicionális kosárfonás találkozik a design-nal, nagy durranásra számíthatunk. Így gondolta a francia designer csapat is, Romain Pascal és Natalina Figarella, akik megalkották a három tárgyból álló kollekciójukat, melyeket július 22-től állítanak ki Korzikán.

 

U pastore bag kézitáskát a korzikai pásztor hagyományokból átvett technikával állították elő. A korzikaiak ezzel a módszerrel készítették el a friss sajtok tárolóit.

 
Természetesen a technikát továbbfejlesztették, hogy igazi modern darabot tudjanak készíteni. A bőr szíjat lézerrel vágták ki, lehetővé téve a tökéletes illeszkedést. Ez nemcsak vizuális kontrasztot valósít meg, hanem össze is fogja a táskát.
 
A  másik két tárgyuk, egy asztali és egy függőlámpa, melyeket a halászok által használt hagyományos  kosárfonó módszerrel készítettek.
 
Függőlámpa használható asztali lámpaként is. Az asztali lámpa különlegessége, hogy a „búra” részét áttetsző műanyag vezetékből fonták, így igazi tejüveg hatást értek el.
 
 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */