Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

Menő gyerekbicikli 100 % újrahasznosított szőnyegből

No
2016-05-11 14:30:00

Igen, jól hallottad! Ez a bicikli használt szőnyegből készült. Ötvözi a modern design-t a praktikussággal és emellett védi a környezetet is!

Ez a bicaj újradefiniálta a biciklitanulás folyamatát és egyben a Földet is segíti.

A Wishbone Design Studio megalkotta a Wishbone Bike Recycled Edition-t (RE), azaz az újrahasznosított változatot. A design-os bicikli rendkívül ötletes módon, folyamatosan alakítható, ahogy a kisgyerek növekszik, így tricikliből lehet kis biciklit majd nagyobb biciklit csinálni.

A praktikussága mellett a környezet tudatosság és a fenntartható fejlődés egyik jeles képviselője is, hiszen 100% használt szőnyegből készült – hát nem fantasztikus! A használt szőnyegeket amerikai lakástulajdonosoktól gyűjtötték össze, melyeket apróra feldaraboltak, majd ehhez üvegszálat adtak, hogy erősítse a szőnyeg anyagát. Ebből a mixből kis gömböket formáztak, majd ezeket olvasztották be a bicikli formába.

A biciklik személyre szabhatóak, matricákkal és különféle színekkel, így elkészítheted magadnak a saját egyedi járgányodat!

Minden egyes Wishbone Bike elkészítéséhez 34 kg szőnyeget használtak fel és ezzel megspórolható 28 liter olaj, ami ennyi műanyag előállításához kellene.

Te mit gondolsz erről a design-ról?

Forrás: Design-milk

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */