Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

GOMBAHÁZAKBAN LAKUNK ÉS MINDIG VIDÁMAK VAGYUNK

Ko
2016-10-26 20:16:00

Corinne Julhiet Détroyat és Claude Pasquer tájépítészek 2011-ben nagy sikert arattak a Chaumont-sur-Loire nemzetközi kertészeti fesztiválon gomba alakú komposztálóikkal. Ezen felbuzdulva továbbgondolták a formában rejlő lehetőségeket. Így alakultak ki a gombakabinok, amik gyermekkorunk fantáziavilágába repítenek minket. 

A kis házikók különböző méretűek, ennek köszönhetően több funkcióval is felruházhatjuk azokat. Az elkészült gombavilág legnagyobb kunyhójában padok és asztalok kaptak helyet, így ideális játszótér és találkozási pont lett a kicsiknek. A kisebb gombák bújócskázásra vagy pihenésre , esetleg játékok tárolására alkalmasak.

Ha megfigyeljük ezeken az apró gombakabinokon nem lettek kialakítva ablakok, egy zárt struktúrát alkotnak, ezért ha belépünk olyan mintha egy másik világba csöppennénk.

Forrás: Designboom

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */