Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

EVERBLOCK, ÉPÍTS SZABADON ÚGY MINT GYEREKKORODBAN

Ko
2017-01-16 19:05:00

Az EverBlock egy moduláris építőelem, amiből szinte bármit építhetünk. A LEGO-hoz hasonló műanyag blokkok megkönnyítik az építést, ráadásul kialakításának köszönhetően a bontást és az újra felhasználást is. Minden darab üreges, az alján található fülek pedig erős kapcsolatot biztosítanak az illesztéseknél. 

Az egyes elemeket 15 színben gyártják. Az egész, fél és negyed blokkok mellett és azért, hogy minden területen alkalmazható lehessen, a cég különböző kiegészítőket is kínál. Úgy mint a sima felületű lezáróelem, áthidaló, polcelem, talp és merevítő rudak olyan szerkezetekhez amik nagyobb terhelésnek vannak kitéve. 

Anyaga ütésálló propilén kopolimer, UV álló anyaggal keverve a kültéri használathoz. A darabok tartalmaznak kábelcsatornát, de ide illeszthetőek a csatlakozó tüskék is, amik a szerkezet nagyobb merevségét biztosítják. Az EverBlock víz- és vegyszerálló, könnyen tisztítható és építhető, újrahasznosítható és használható, egyedi és magával ragadó. 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
/* */