Oldalunk sütiket használ a kellemesebb felhasználói élményért.. Az "OK" gomb megnyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban találsz. OK
Termékek Menü
0
   

ESZPRESSZÓGÉP SZOKATLAN ANYAGOKBÓL

Ko
2017-07-30 19:10:00

Beton, Corian, fa, acél, sárgaréz és üveg. Hétköznapi anyagok, de nem jellemzőek egy eszpresszógépnél. Legalábbis eddig nem voltak, hiszen a kaliforniai AnZa cég most ezeket az anyagokat felhasználva tervezi piacra dobni két konyhai eszközét. A céget idén alapították egy design stúdió és egy eszpresszógép javító műhely összeolvadásával. 

A tervezők felelőssége és célja, hogy valami újat alkossanak a területükön. Ezért megvizsgálták, hogy mit tudnának hozzáadni a hagyományos eszpresszógépekhez. Így esett a választásuk a szokatlan anyagok használatára. 

Mindkét modell ugyanazt a felhasználóbarát élményt nyújtja, csak megjelenésükben térnek el. Az egyik egy brutális, nyersbeton felületű gép, mely erős kontrasztot képez a törékeny, fehér kerámia csészékkel. Míg a másik sokkal visszafogottabb Corian anyagú, ami szinte minden stílusú konyhában megállja a helyét. A tervek szerint az idei év augusztusában indítják Kickstarter kampányukat.

Forrás: Pink Lemur

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus
kupon500
A hét terméke
Márkák
Kedvezményes ajánlataink
/* */